Adjusting the White House--------تاسیسات خانه سفید

طراحی، اجرا، نگهداری و تعمیرات کلیه تاسیسات خانگی تجاری صنعتی در شیراز 09175066609-09387642245

Adjusting the White House--------تاسیسات خانه سفید

طراحی، اجرا، نگهداری و تعمیرات کلیه تاسیسات خانگی تجاری صنعتی در شیراز 09175066609-09387642245

اصول کار چیلر تراکمی

اصول کار چیلر تراکمی

  

اصول کار چیلر تراکمیاصول کار چیلر تراکمی بدین شکل می باشد که سیال مبرد وارد لوله ها یا به اصطلاح تبخیر کننده که در داخل اتاق یا محلی که می خواهیم سرد کنیم می شود گرما از هوای اتاق به سیال مبرد داده می شود و سیال در نتیجه گرفتن گرما تبخیر می شود و در عوض درجه حرارت اتاق پایین می آید .

  • دمای آب رفت برج خنک کن بایستی 28 درجه سانتیگراد باشد .
  • دمای آب برگشت برج خنک کن بایستی 5 درجه سانتیگراد با رفت اختلاف داشته باشد .
  • فشار گاز فریون در مکش چیلر تراکمی بایستی 45 تا 75 پیاسآی ورانش 200 تا 260 پیاسآی باشد با کندانسور آبی.
  • هنگامی که میخواهیم گاز تزریق کنیم بایستی شیر سرویس آن را ببندیم .
  • در حالت کارکرد چیلر تمامی شیرهای آن بایستی باز باشد. مکش - رانش - مایع .
  • برای روشن کردن چیلر ابتدا فن برج سپس پمپ فن کوئل و بعد از آن پمپ برج را روشن می کنیم .
  • برای وکیوم کردن چیلر بایستی چیلر خاموش باشد .
  • برای روغن زدن هم بایستس دستگاه خاموش باشد.
  • فشار روغن حداقل PSi 20 بیشتر از درجه فشار مکش باشد .
  • سطح شیشه نشان دهنده مایع مبرد باید صاف و بدون حالت کف زدگی باشد .
  • روغن داخل کمپرسور حدود 1/2 سطح شیشه روغن نما باشد و اگر از 1/4 سطح شیشه کمتر باشد روغن لازم را تامین کنید .
  • مقدار اسید برای هر ظرفیت چیلر معادل 1/5 کیلوگرم پیشنهاد می شود .
  • از گیج قرمز برای فشار زیاد و تست ازت استفاده می شود .
  • از گیج آبی (یا سبز) برای فشار کم و وکیوم کردن دستگاه چیلر استفاده میشود .
  • در کنار دریا فشار وکیوم بایستس 1.29 اینچ جیوه باشد و در تهران 27 اینچ جیوه .

 

شارژ گاز چیلر تراکمی

برای افزایش مبرّد مراحل زیر را انجام دهید:

1- کپسول مبرّد مناسب را به انشعاب میانی چند راهه آزمایش وصل کنید .

2- شیرهای چندراهه را طوری تنظیم کنید که مبرّد از طریق انشعاب فشار سنج مکش به داخل شیلنگ مکش جریان پیدا کنید. شیرهای چندراهه را طوری تنظیم کنید که مبرّد از طریق انشعاب فشار سنج مکش به داخل شیلنگ مکش جریان پیدا کنید .

3- شیلنگ مکش را به انشعاب شارژ شیر سرویس مکش متصل کنید . قبل از سفت کردن اتصالات ، اندکی از مبرّد را آزاد کنید تا هوای محبوس در شیلنگها کاملاً خارج شود .
4- سیلندر مبرّد را از ترازوی فنری آویزان کنید تا از وزن مبرّد اضافه شده به سیستم مطلع باشید.
5- شیر سرویس مکش را ببندید و بعد از اطمینان یافتن از اینکه کپسول در وضعیت وارونه قرار دارد ، کمپرسور را روشن و شیر کپسول را کمی باز کنید. جهت پیشگیری از آسیب دیدگی کمپرسور شیر تخلیه کپسول را طوری تنظیم کنید که فشار مکش از bar 3 برای فرئون 12 و bar 5ر5 برای فرئون 22 تجاوز نکند . توجه : قراردادن کپسول در داخل تشت آب گرم موجب افزایش سرعت جریان مبرّد به داخل سیستم می شود .
6- اگر سیستم نیاز به شارژ کامل دارد ،‌ مقدار مبرّد مورد نیاز آن را که روی پلاک شناسایی آن قید شده است ، به آن اضافه کنید. اگر قرار است فقط مقدار کمی مبرّد اضافه شود ، بعد از گذشت چندثانیه شیر سرویس مکش را ببندید و حدود 5 دقیقه سیستم را به حال خود بگذارید تا متعادل شود. در صورتی که کمبود گاز سیستم هنوز مرتفع نشده است ، این عملیات را مجدداً تکرار کنید.
اگر سیستم در وضعیت اضافه شارژ قرار دارد ، ‌مقدار کمی از مبرّد آن را از طریق دهانه مخصوص نصب فشارسنج واقع بر شیر سرویس مکش کمپرسور تخیه و کمی صبر کنید تا سیستم متعادل شود . تخلیه مبرّد را آن قدر ادامه دهید تا سیستم در وضعیت کم شارژ قرار بگیرد . حال با استفاده از دستورالعمل ارائه شده در قسمت قبل ، شارژ سیستم را کامل کنید.

 

برداشتن روغن ازسیستم چیلرتراکمی

1- تمام مبردی که در سیستم وجود داردرا در قسمت فشار قوی جمع کنید.

2- شیرهای سرویس مکش و رانش کمپرسور را ببندید.

3- لوله های مکش و رانش را از کمپرسور جدا کنید .

4- لوله های مویین و کلیه اتصالات برقی کمپرسور را از آن جدا کنید .

5- هره ها و اتصالات مربوط به نصب کمپرسور روی دستگاه را باز کنید .

6- مپرسور را از روی شاسی بردارید و روغن را از دهانه مکش آن بیرون بریزید .

 

ریختن روغن به کمپرسور چیلر تراکمی

1- تمام مبردی که در سیستم وجود داردرا در قسمت فشار قوی جمع کنید.

2- از کمپرسور لوله مکش را جدا کنید

3- روغن را از دهانه مکش کمپرسور تا خط میانی شیشه روغن نما به داخل آن بریزید . از ریختن روغن اضافی خودداری کنید .

4- دوباره لوله مکش را به کمپرسور وصل کنید .

5- کمپرسور را روشن کنید و بعد از 20 دقیقه دوباره سطح روغن را بررسی کنید .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.